Jeg er kun én, men jeg er dog en. Jeg kan ikke gøre alt, men jeg kan dog gøre noget. Jeg kan ikke afstå fra at gøre noget, jeg kan gøre
Big Boat
Big Boat
Big Boat
Big Boat
Big Boat
Big Boat
Big Boat
Big Boat
Big Boat
Big Boat

Referencer

At jeg har været i terapi hos Marianne Schûtt har haft en altafgørende betydning i mit og mine sønners liv.
Marianne har været med til at jeg har lært at leve mit liv, hvor jeg tidligere kun lige kunne overleve.
Jeg oplever Terapeuten Marianne, som fagligt arbejder på et højt professionel niveau. Marianne er respektfuld,anerkendende, rummelig, udfordrende, fastholdene med en kærlighed og en indlevelse der har gjort, at jeg fik den ene forløsning efter den anden. Marianne har den egenskab, at jeg igennem terapien kunne mærke, at jeg var en værdi i mig selv. Og jeg i dag er herre i eget hus. Jeg føler at jeg har været i mester lære i mit eget liv hos en mester.
Trine Elehrs.
Socialpædagog og Fuldtids Plejemor

 

Når jeg har behov for terapi, vælger jeg Marianne Schütt som min terapeut. Jeg ser Marianne som meget anerkendende, varm og rummelig; men samtidig tydelig, direkte og fastholdende. Herudover ser jeg Marianne som meget professionel ,hun kan sin teori og sit fag. Disse kvaliteter er vigtige for mig, for at turde åbne mig og give mig hen til terapien, når jeg føler mig allermest sårbar. Marianne besidder for mig at se disse egenskaber. Derfor har jeg formået, at vise min sårbarhed, mine tanker og følelser uden at have følt mig forkert, misforstået eller afvist, hvilket har været medvirkende til, at jeg via hendes støtte og anerkendelse igen har fået fornyet energi og redskaber til, at genvinde min styrke og handlekraft.
Med venlig hilsen
Malene B. Lyck Socialpædagog og psykoterapeut


”Jeg havde et forløb hos Marianne på et tidspunkt i mit liv hvor jeg var sygemeldt på grund af stress. I Marianne oplevede jeg en person der ville, kunne og turde være sammen med mig i nogle følelser jeg knap nok selv kendte. Jeg oplevede, at der hvor det blev uoverskueligt og besværligt for mig at være, var hun med mig. Jeg blev bekendt med den sårbarhed jeg har med mig som mennesker.
Det blev gennem forløbet tydeligt for mig, at jeg gennem lang tid havde været rigtig god til at forstå andre, være der for andre og finde forklaringer for deres situation. Nu så jeg pludselig mig selv, begyndte at forstå mig, blev tro mod mig og frem for alt stå ved mig selv.
Det jeg var igennem var nærmest en eksistentiel krise. At Marianne var med mig og gennem hele forløbet anerkendte hvordan jeg havde det samtidig med at hun udfordrede mig tilpas, har haft afgørende betydning for, at jeg igen kan få min hverdag til at fungerer og passe mit arbejde. I dag ved jeg, at jeg ikke skal kunne magte alting – altid. Det er en styrke for mig, at jeg har mødt min sårbarhed og kender lidt mere til den”.

Hanne Guldborg

Terapi